Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Февруари
  28

  Предмет: РОЖ-570/19

  Судија Славица Мирковска, Судница Судница 2
  28.02.2020, во 11:00
 • Февруари
  28

  Предмет: РОЖ-568/19

  Судија Славица Мирковска, Судница Судница 2
  28.02.2020, во 13:00
 • Март
  2

  Предмет: КЖ-524/19

  Судија Љиљана Чочковска, Судница Судница 1
  02.03.2020, во 11:30
 • Март
  3

  Предмет: КЖ-538/19

  Судија Ружица Иваноска, Судница Судница 1
  03.03.2020, во 11:30
 • Март
  5

  Предмет: ГЖ-52/20

  Судија Пакизер Алиоска, Судница Судница 2
  05.03.2020, во 12:30
 • Март
  6

  Предмет: ГЖ-1782/19

  Судија Пакизер Алиоска, Судница Судница 2
  06.03.2020, во 12:00
 • Март
  9

  Предмет: КЖ-82/20

  Судија Љиљана Чочковска, Судница Судница 1
  09.03.2020, во 11:30
 • Март
  16

  Предмет: КЖ-524/19

  Судија Љиљана Чочковска, Судница Судница 1
  16.03.2020, во 11:30
 • Март
  17

  Предмет: КЖ-586/19

  Судија Ружица Иваноска, Судница Судница 1
  17.03.2020, во 11:30
 • Март
  24

  Предмет: РОЖ-628/19

  Судија Петкана Јадровска, Судница Судница 2
  24.03.2020, во 11:30
 • Март
  24

  Предмет: КЖ-644/19

  Судија Ружица Иваноска, Судница Судница 1
  24.03.2020, во 11:30