Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Јули
  23

  Предмет: КЖ-419/19

  Судија Ружица Иваноска, Судница Судница 1
  23.07.2019, во 11:00
 • Јули
  23

  Предмет: КЖ-425/19

  Судија Љиљана Чочковска, Судница Судница 1
  23.07.2019, во 12:00
 • Септември
  12

  Предмет: КЖ-416/19

  Судија Анита Милошевска, Судница Судница 1
  12.09.2019, во 12:30
 • Септември
  20

  Предмет: ГЖ-517/19

  Судија Петре Србиновски, Судница Судница 2
  20.09.2019, во 10:00
 • Септември
  20

  Предмет: ГЖ-1304/19

  Судија Ристе Ристевски, Судница Судница 2
  20.09.2019, во 13:00
 • Септември
  25

  Предмет: ТСЖ-188/19

  Судија Ристе Ристевски, Судница Судница 2
  25.09.2019, во 11:00
 • Септември
  25

  Предмет: ТСЖ-125/19

  Судија Татјана Сусулеска, Судница Судница 2
  25.09.2019, во 12:30