Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Септември
  25

  Предмет: ГЖ-307/20

  Судија Лиле Наумовска, Судница Судница 2
  25.09.2020, во 12:00
 • Септември
  28

  Предмет: КЖ-168/20

  Судија Љиљана Чочковска, Судница Судница 1
  28.09.2020, во 11:30
 • Октомври
  1

  Предмет: КЖ-387/20

  Судија Ружица Иваноска, Судница Судница 1
  01.10.2020, во 11:30
 • Октомври
  1

  Предмет: КЖ-200/20

  Судија Ружица Иваноска, Судница Судница 1
  01.10.2020, во 12:30
 • Октомври
  5

  Предмет: КЖ-242/20

  Судија Љиљана Чочковска, Судница Судница 1
  05.10.2020, во 11:30
 • Октомври
  6

  Предмет: КЖ-340/20

  Судија Ружица Иваноска, Судница Судница 1
  06.10.2020, во 13:00
 • Октомври
  8

  Предмет: КЖ-183/20

  Судија Анита Милошевска, Судница Судница 1
  08.10.2020, во 11:30
 • Октомври
  19

  Предмет: КЖ-295/20

  Судија Љиљана Чочковска, Судница Судница 1
  19.10.2020, во 11:30
 • Октомври
  19

  Предмет: КЖ-374/20

  Судија Љиљана Чочковска, Судница Судница 1
  19.10.2020, во 12:30