Заклучоци [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Збирки

Година
Опис Година Преземање

Записник од Заедничката средба на Врховниот суд на РСМ со апелационите судови одржана на 07.03.2019 година

Записник од заедничка средба на ВСРСМ со апелационите судови на тема Воедначување на примена на законите и судската практика „Концепт на работа и усогласување“ одржана на ден 07.03.2019 година
2019

Oпределување на пазарна вреднoст на експроприраната недвижност во судска постапка (вешто лице или овластен проценувач)

Oпределување на пазарна вреднoст на експроприраната недвижност во судска постапка (вешто лице или овластен проценувач)
2018

Записник од средбата на граѓанските оддели на четрите апелацион и судови во РМ одржана на 12-13.04.2018 година

Записник од средбата на граѓанските оддели на четрите апелацион и судови во РМ одржана на 12-13.04.2018 година
2018

Заклучоци од седниците на граѓанскиот оддел на Апелационен суд Битола за период октомври - декември 2017 година

Заклучоци од седниците на граѓанскиот оддел на Апелационен суд Битола за период октомври - декември 2017 година
2017

Заклучоци од работна средба на одделите за работни спорови на четирите апелациони судови -2012 година

Заклучоци од работна средба на одделите за работни спорови на четирите апелациони судови -2012 година
2012

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_