Јавен оглас 2/2018 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Јавен оглас 2/2018

Новости  |  27.12.2018

 Врз основа на член 25 од Законот за судска служба (Службен весник на Република Македонија бр.43/14, 198/2018) и член , како и член 9 и 28 од Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Апелационен суд Битола и известувањето од Министерството за финансии бр.18-10913/2  од 04.10.2018 година и согласноста од Судско буџетскиот совет на РМ бр.08-1315/5 од 15.10.2018 година

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД БИТОЛА

објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 2/2018

за вработување на 3 (три) лица на неопределено време

 

1.  Судски советник – 1 (еден)  судски службеник-шифра СУД 0101В01002

2.  Судски референт – дактилограф -  2( два) судски службеници-шифра  СУД 0101Г03001

Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк 

​ОГЛАС 2/2018

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС 

НАПОМЕНА: Времето и датум на одржувањето на административната селекција, испитот и интервјуто ќе бидат објавени на интернет страницата на судот  

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_