ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2019 за вработување на 6 (шест) лица на неопределено време [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2019 за вработување на 6 (шест) лица на неопределено време

Новости  |  04.10.2019

Врз основа на член 25 од Законот за судска служба (Службен весник на Република Македонија бр.43/14, 198/2018) и член , како и член 12, 16, 17, 28 и 32 од Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Апелационен суд Битола и известувањето од Министерството за финансии бр.18-6820/2  од 26.09.2019 година и согласноста од Судско буџетскиот совет на РМ бр.08-1117/7 од 03.10.2019 година

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД БИТОЛА

објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2019

за вработување на 6 (шест) лица на неопределено време

 

1.  Судски соработник– 1 (еден)  судски службеник-шифра СУД0101В03001

2.  Помлад соработник - помошник информатичар  - 1 (еден извршител) - шифра СУД0101В04002

3.  Самостоен судски референт - технички секретар на претседателот - 1 (еден) извршител - шифра СУД0101Г01001

4.  Судски референт – дактилограф -  2 (два) извршители-шифра  СУД 0101Г03001

5. Помлад судски референт - доставувач -  1 (еден) извршител - шифра СУД0101Г03001 

 

Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

​ОГЛАС 2/2018

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС 

НАПОМЕНА: Листата по спроведената административна селекција како времето и датумот на одржувањето на испитот и интервјуто ќе бидат објавени на интернет страницата на судот  

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_