Интерен оглас за унапредување на судски службеници 01-2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Интерен оглас за унапредување на судски службеници 01-2021

Новости, Соопштенија за јавност  |  15.12.2021
СУ-04-74/21
15.12.2021 година
БИТОЛА
 

            Врз основа на член 20 и член 39 од Законот за судска служба („Службен весник на РМ“ бр.43/14, 33/15, 98/15, 6/16 и 198/18), Правилникот за формата и содржината на интерниот оглас, формата, начинот на поднесување на пријавата за унапредување, начинот на спроведување на административната селекција и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работно место за кои е објавен интерниот оглас, („Службен весник“ бр.275/20), Правилникот за систематизација на работните места во Апелационен суд Битола Су-01-47/2018-1 од 18.09.2019 година, Правилникот за изменување и дополнување на правилникот за систематизација на работните места во Апелационен суд Битола Су-01-51/2019 од 16.09.2019 година, Правилникот за изменување и дополнување на правилникот за систематизација на работните места во Апелационен суд Битола Су-01-62/2019 од 16.12.2019 година, известувањето од Министерот за финансии бр.18-10219/2 од 03.12.2021 година како и Согласноста од Судски буџетски совет бр.08-895/7 од 07.12.2021 година,

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД БИТОЛА

Објавува

ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2021

За кариерно унапредување на 4 судски службеници

Преземи интерен оглас за унапредување 1/2021

Преземи пријава за интерен оглас

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_