ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2021 за вработување на 2 (две) лице на неопределено време [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2021 за вработување на 2 (две) лице на неопределено време

Новости, Соопштенија за јавност  |  16.12.2021
АПЕЛАЦИОНЕН СУД БИТОЛА
СУ-04-75/21
15.12.2021 година
БИТОЛА

Врз основа на член 20 и член 25 од Законот за судска служба (Службен весник на РМ“ бр.43/14, 33/15, 98/15, 6/16 и 198/18), Правилникот за формата и содржината на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на докази и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работни места, како и други прашања во врска со постапката за вработување на судски службеници, („Службен весник“ бр.236/18), како и член 12 од Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Апелационен суд Битола СУ-01-47/2018-1 од 18.09.2019 година, известувањето од Министерството за финансии бр.18-10219/2 од 03.12.2021 година и согласноста од Судско буџетскиот совет на РМ бр.08-895/7 од 07.12.2021 година, на ден 16.12.2021 година

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД БИТОЛА
објавува
ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2021
за вработување на 2 (две) лица на неопределено време

1.  Судски соработник – 2 (два)  извршители-шифра СУД 0101В03001

 

Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

ОГЛАС 01/2021

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС 

НАПОМЕНА: Листата по спроведената административна селекција како времето и датумот на одржувањето на испитот и интервјуто ќе бидат објавени на интернет страницата на судот  

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_