Распоред за посети во Основните судови [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Распоред за посети во Основните судови

Соопштенија за јавност  |  28.3.2015
РАСПОРЕД ЗА РАБОТНИ ПОСЕТИ НА ОСНОВНИТЕ СУДОВИ НА ПОДРАЧЈЕТО НА АПЕЛАЦИОНЕН СУД БИТОЛА Врз основа на Програмата за работа на Апелационен суд Битола за 2016 година, се утврдува следниот

РАСПОРЕД ЗА РАБОТНИ ПОСЕТИ НА ОСНОВНИТЕ СУДОВИ НА ПОДРАЧЈЕТО НА АПЕЛАЦИОНЕН СУД БИТОЛА

Врз основа на Програмата за работа на Апелационен суд Битола за 2016 година, се утврдува следниот

РАСПОРЕД ЗА РАБОТНИ ПОСЕТИ НА ОСНОВНИТЕ СУДОВИ НА ПОДРАЧЈЕТО НА АПЕЛАЦИОНЕН СУД БИТОЛА


1. Основен суд Битола - 15.04.2016 г.
2. Основен суд Прилеп - 22.04.2016 г.
3. Основен суд Охрид - 04.05.2016 г.
4. Основен суд Струга - 06.05.2016 г.
5. Основен суд Крушево - 13.05.2016 г.
6. Основен суд Ресен - 20.05.2016 г. 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_