Извештај од административна селекција за оглас број 01/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Извештај од административна селекција за оглас број 01/2019

Известувања, Новости  |  25.10.2019

Извештај од административна селекција за Оглас 1/2019

Извештај за работно место судски соработник

Извештај за работно место помлад судски соработник - помошник информатичар

Извештај за работно место самостоен судски референт - технички секретар на претседателот

Извештај за работно место судски референт - дактилограф

Извештај за работно место полмад судски референт - доставувач

ИНФОРМАЦИЈА: Втората фаза - испит за судски службеник за кандидатите кои ја поминаа административната селекција ќе се одржи на ден 05.11.2019 година ( вторник ) во големата сала за состаноци во Апелациониот суд Битола по следниот редослед:

  • за кандидатите за работно место судски соработник со почеток во 09:00 часот
  • за кандидатите за работните места помлад судски соработник - помошник информатичар, самостоен судски референт - технички секретар на претседателот, судски референт - дактилограф и полмад судски референт - доставувач со почеток во 10:00 часот

Прашањата за испитот се објавени на web страната на следниот линк

   
НАПОМЕНА: Во оваа фаза од постаката се објавува листа со шифри на кандидати кои се неуредно пријавени на огласот за вработување , односно кандидати за кои постапката на селекција завршила и истите не продолжуваат во втората фаза - полагање на испит за судски службеник

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_