Интерен оглас за кариерно унапредување на судски службеници бр.01/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Интерен оглас за кариерно унапредување на судски службеници бр.01/2020

Новости  |  01.12.2020
АПЕЛАЦИОНЕН СУД БИТОЛА
Су-04-46/20
01.12.2020 година
БИТОЛА
 

            Врз основа на член 20 и член 39 од Законот за судска служба („Службен весник на РМ“ бр.43/14, 33/15, 98/15, 6/16 и 198/18), Правилникот за формата и содржината на интерниот оглас, формата, начинот на поднесување на пријавата за унапредување, начинот на спроведување на административната селекција и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работно место за кои е објавен интерниот оглас, („Службен весник“ бр.275/20), Правилникот за систематизација на работните места во Апелационен суд Битола Су-01-47/2018-1 од 18.09.2019 година, Правилникот за изменување и дополнување на правилникот за систематизација на работните места во Апелационен суд Битола Су-01-51/2019 од 16.09.2019 година, Правилникот за изменување и дополнување на правилникот за систематизација на работните места во Апелационен суд Битола Су-01-62/2019 од 16.12.2019 година, како и согласноста од Министерот за финансии бр.18-5764/2 од 19.10.2020 година и известувањето за исправка на согласност од Министерство за финансии бр.18-5764/4 од 13.11.2020 година

 

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД БИТОЛА
објавува
ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2020
За кариерно унапредување на 11 судски службеници

 

Преземи интерен оглас за унапредување 1/2020

Преземи пријава за интерен оглас

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_