Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Јавни набавки

Јавните набавки претставуваат процес на користење на јавни средства од страна на одреден јавен орган, заради добивање на надворешни ресурси, најчесто од комерцијални понудувачи. Принципите врз кои се базира спроведувањето на законските и подаконските прописи за јавните набавки се транспарентност, јавност и еднаков третман на економските оператори. Заради остварување на овие принципи, а и заради достапност на информации до јавноста, вие имате можност да го користите делот - Јавни набавки на веб-страницата на Апелационен суд Битола каде ќе се објавуваат информации за јавните набавки и линкови до системот на Бирото за јавни набавки од каде ќе можете да ја превземете потребната документација.. Огласите официјално се објавени во Електронскиот систем за јавни набавки на страната на Бирото за јавни набавки на следниот линк: https://e-nabavki.gov.mk Од јануари 2010 година, Бирото за јавни набавки направи интеграција на постечките системи за јавни набавки во еден систем и сите огласи и потребна документација согласно огласите ќе биде објавени на истиот.

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ЗА 2022 ГОДИНА

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  01/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на стоки – фотокопирна хартија која се спроведе со постапка со објавување на оглас за прибирање на понуди
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  20.1.2015
  Договорен орган:
   
  Апелационен суд Битола
  Вид на постапка:
   
  Отворена постапка 01/2016
  Краен рок:
   
  01.2.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  02/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на тонери
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  20.1.2016
  Договорен орган:
   
  Апелационен суд Битола
  Вид на постапка:
   
  Отворена постапка
  Краен рок:
   
  27.1.2016
  Преземање:
   
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_