Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Мај
  21

  Предмет: КЖ-98/19

  Судија Ѓерасим Ѓерасимовски, Судница Судница 30
  21.05.2019, во 10:30
 • Мај
  22

  Предмет: ГЖ-260/19

  Судија Беким Мехмеди, Судница Соба 30
  22.05.2019, во 10:30
 • Мај
  22

  Предмет: ГЖ-389/19

  Судија Беким Мехмеди, Судница Судница 30
  22.05.2019, во 11:30
 • Мај
  28

  Предмет: КЖ-120/19

  Судија Ѓерасим Ѓерасимовски, Судница Судница 30
  28.05.2019, во 11:30
 • Мај
  29

  Предмет: ГЖ-1353/18

  Судија Лидија Кузманоска Бачевска, Судница Судница 30
  29.05.2019, во 10:00
 • Јуни
  5

  Предмет: ГЖ-449/19

  Судија Беким Мехмеди, Судница Судница 30
  05.06.2019, во 10:30
 • Август
  22

  Предмет: КЖ-92/17

  Судија Ѓерасим Ѓерасимовски, Судница Судница 23
  22.08.2019, во 11:00
 • Септември
  16

  Предмет: КЖ-242/14

  Судија Ѓерасим Ѓерасимовски, Судница Соба 23
  16.09.2019, во 13:00