Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Август
  21

  Предмет: ГЖ-119/19

  Судија Златко Анѓелкоски, Судница Судница 30
  21.08.2019, во 10:30
 • Август
  21

  Предмет: ГЖ-360/19

  Судија Африм Јакупи, Судница Судница 30
  21.08.2019, во 11:30
 • Август
  22

  Предмет: КЖ-92/17

  Судија Ѓерасим Ѓерасимовски, Судница Судница 23
  22.08.2019, во 11:00
 • Септември
  11

  Предмет: ГЖ-833/19

  Судија Али Алиу, Судница Судница 30
  11.09.2019, во 10:30
 • Септември
  16

  Предмет: КЖ-242/14

  Судија Ѓерасим Ѓерасимовски, Судница Соба 23
  16.09.2019, во 13:00