Соопштение за јавен оглас 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за јавен оглас 2/2020

Новости  |  09.11.2020

Прилог 1

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 2/2020

Листа на кандидати кои го полагале испитот:

 

I. За работно место - Помлад судски соработник - Категорија В, ниво В4, со шифра СУД0101В04001

Ред

Бр.

Шифра на кандидатите

Освоените бодови од испитот

1.

4001

37,75

 

 

 

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

Прилог 2

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 2/2020

РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои продолжуваат на интервју:

 

I. За работно место - Помлад судски соработник - Категорија В, ниво В4, со шифра СУД0101В04001

Ред

Бр.

Шифра на кандидатите

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот

Вкупно освоени бодови

1.

4001

20,1

37,75

57,85

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

                                               

 

 

 

                    

Прилог 3

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 2/2020

ИНФОРМАЦИЈА

За денот и часот на одржувањето на интервјуто:

 

Интервјуто ќе се одржи на ден 10.11.2020 година (Вторник) во 9:30 часот, во просториите на Апелациониот суд Гостивар.

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

 

 

 

                                               

                                               

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_