Конечна ранг листа за интерен оглас 1/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа за интерен оглас 1/2022

Новости  |  28.11.2022

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Интерен оглас број 1/2022

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА

I. Работно место - Самостоен судски референт -  водител на судска писарница - Категорија Г, ниво Г1 шифра: СУД0101Г01001.

 

Ред

Бр.

Име и презиме  на кандидатите

Вкупно освоени бодови од административната селекција   и интервјуто

1.

Наил Беќири

29,35

 

 

 

                                                     

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Интерен оглас број 1/2022

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА

I. Работно место - Самостоен судски референт -  водител на уписник   - Категорија Г, ниво Г1, шифра: СУД0101Г01001.

 

Ред

Бр.

Име и презиме на кандидатите

Вкупно освоени бодови од административната селекција и интервјуто

1.

Уриме Бајрами

29,35

2.

Шпреса Османи

29,35

 

 

 

 

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Интерен оглас број 1/2022

КОНЕЧНА РАНГ – ЛИСТА

I. Работно место - Самостоен судски референт - кординатор на дактило биро - Категорија Г, ниво Г1 шифра: СУД0101Г01001.

 

Ред

Бр.

Име и презиме  на кандидатите

Вкупно освоени бодови од административната селекција и интервјуто

1.

Викторија Делеска

29,35

 

 

 

                                                      КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

                                     

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_