С О О П Ш Т Е Н И Е [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

С О О П Ш Т Е Н И Е

Новости, Соопштенија за јавност  |  05.11.2018

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Апелациониот суд Гостивар објави оглас бр.8/2018 од 01.10.2018 година, за набавка на канцелариски мебел за потребите на судот. На електронска аукција најниска цена понуди кандидатот ДПТТТУ МОНТЕНЕГРО Љубе и Јован експорт-импорт Гостивар. Врз основа на спроведената постапката за јавна набавка, на ден 05.11.2018 година, се  потпиша договор со носителот на набавката.

 

                                                                 L A J M Ë R I M

 

Gjykata e Apelit në Gostivar publikoi lajmërimin nr.8/2018 nga data 01.10.2018 për prokurim të mobiljeve të zyrave sipas nevojave të Gjygjit. Në ankandin elektronik çmim më të ulët ofroi kandidati me emrin e poshtëshënuar, Kompania për tregti, transport, turizëm dhe shërbime MONENEGRO Ljube dhe Jovan eksport –import. Në bazë të procedurës së zbatuar për prokurim publik, më datë 05.11.2018 u nënshkrua marrëveshje me bartësin e prokurimit. 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_