Известување за јавен оглас 3/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за јавен оглас 3/2021

Новости  |  10.1.2022

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Комисијата за селекција за вработување на Апелационен суд Гостивар, а во врска со започната постапка за вработување по јавен оглас бр. 3/2021  објавен на ден 23.12.2020 година, во дневните весници „Нова Македонија,  „Коха и веб страна на Апелациониот суд Гостивар, за прием на Припадник на судска полиција - 1 (еден) извршител, Ве известува дека започнатата постапка за вработување на погоренаведениот  јавeн оглас се ставa во мирување и истата ќе продолжи по добивање на Известување за одобрување на обнова на согласноста за обезбедени финансиски средства за 2022 година, за кое нешто кандидатите дополнително ќе бидат известени.

 

 

                                                                              Апелационен суд - Гостивар

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_