Информација [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Информација

Новости, Соопштенија за јавност  |  30.11.2018

ИНФОРМАЦИЈА

 

На ден 29.11.2018 година е објавен огласот 9/2018 за Набавка на опрема за греење и климатизација нивна испорака и монтирање во просториите на Апелационен суд Гостивар согласно Одлуката за јавна набавка Су.бр.02-18/2018 година. Огласот е објавен на веб страната на Бирото за јавни набавки согласно Законот за Јавни набавки.

 


INFORMACION

Më 29.11.2018 u publikua shpallja me numër 9/2018 për blerjen e pajisjeve të ngrohjes dhe kondicionimit në ambientet e Gjykatës së Apelit Gostivar, në përputhje me Vendimin e Prokurimit Publik Nr.02-18 / 2018. Njoftimi është publikuar në faqen e internetit të Byrosë për Prokurim Publik në pajtim  e Ligjin për Prokurim Publik.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_