Резултати од испитот и информација за интервју за Јавен оглас 1/2023 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од испитот и информација за интервју за Јавен оглас 1/2023

Новости  |  26.4.2023

Прилог 1

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 1/2023

Листа на кандидати кои го полагале испитот:

I. За работно место од точката 1 – „ Судски референт- дактилограф “,

Категорија „ Г “, ниво „ Г3 “,  со шифра СУД0101Г03001:

 

Ред

Бр.

Шифра на кандидатите

Освоените бодови од испитот

1.

АСГ3001

40

2.

АСГ 3002

35,75

3.

АСГ 3004

29,5

4.

АСГ 3006

32

 

 

 

 

 

               

                                                                                           

Прилог 2

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 1/2023

РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои продолжуваат на интервју:

I. За работно место од точката 1 – „ Судски референт- дактилограф “,

Категорија „ Г “, ниво „ Г3 “,  со шифра СУД0101Г03001:

 

Ред

Бр.

Шифра на кандидатите

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот

Вкупно освоени бодови

1.

АСГ3001

20,11

40

60,11

2.

АСГ 3002

27,10

35,75

62,85

3.

АСГ 3004

28,29

29,5

57,79

4.

АСГ 3006

24,69

32

56,69

                                                     

                                               

                                               

 

 

Прилог 3

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 1/2023

РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои не продолжуваат на интервју:

I. За работно место од точката 1 – „ Судски референт - дактилограф “,

Категорија „ Г “, ниво „ Г3 “,  со шифра СУД0101Г03001:

 

Ред

Бр.

Шифра на кандидатите

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот

Вкупно освоени бодови

1.

АСГ 3003

31,42

10

41,42

2.

АСГ 3005

29,17

11,75

40,92

                                                    

Прилог 4

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 1/2023

ИНФОРМАЦИЈА

За денот и часот на одржувањето на интервјуто:

 

Интервјуто ќе се одржи на ден 03.05.2023 година (среда) во 12:00 часот, во просториите на Апелациониот суд Гостивар.

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ        

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_