Соопштение за јавен оглас 6/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за јавен оглас 6/2020

Новости  |  04.1.2021

                                                                         

 

Република Северна Македонија  

 Republika e Maqedonisë së Veriut

                        АПЕЛАЦИОНЕН   СУД   ГОСТИВАР    -   GJYKATA   E   APELIT   GOSTIVAR                                                                 _______________________________________________________________ 

                           Ул. Живко Брајковски бр.1, 1230 Гостивар / тел: 042-221-544   info@asgostivar.mk                                            

   Rr. Zhivko Brajkovski nr.1, 1230 Gostivar / tel: 042-221-544 / info@asgostivar.mk

 

 

   СУ.бр.04-33-1/20                                                                                                                             

  04.01.2021 година                                                                                                                               

  ГОСТИВАР

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Апелационен суд Гостивар, а во врска со започната постапка за вработување по јавен оглас бр. 6/2020  објавен на ден 24.12.2020 година, во дневните весници Лајм, Нова Македонија, веб страна на Апелациониот суд Гостивар и Агенција за посредување при вработување на РСМ подрачна единица Гостивар, за прием на Хигеничар - 2 (две) извршители.

Ве известуваме дека започнетата постапка за вработување на погоренаведениот  јавeн оглас се ставa во мирување, постапката  ќе продолжи по добивањето на Известување за одобрување на обнова на согласноста за обезбедени финансиски средства за 2021 година, а за што кандидатите дополнително ќе бидат известени.

 

                                                                          Апелационен суд Гостивар

                                                

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_