Известување за интерен оглас 1/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за интерен оглас 1/2022

Новости  |  28.11.2022

Прилог 1

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Интерен Оглас број 1/2022

СПИСОК НА УРЕДНИ И НЕУРЕДНИ КАНДИДАТИ

                                                          

I. Работно место - Самостоен судски референт -  водител на судска писарница -- Категорија Г, ниво Г1, шифра: СУД0101Г01001.

 

I

 

Ред

Бр.

 

Име и Презиме

на уредните

 кандидатите

 

Освоените бодови од административната селекција бодови

1.

Наил Беќири

4,35


                                                                       

Прилог 2

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Интерен  оглас број 1/2022

РАНГ - ЛИСТА

на кандидатите кои продолжуват во интервју:

 

I. Работно место - Самостоен судски референт -  водител на судска писарница -- Категорија Г, ниво Г1, шифра: СУД0101Г01001.

 

Ред

Бр.

 

Име и Презиме на кандидатите

1.

Наил Беќири

 

 

 

                                                      

 

 

 

 

Прилог 1

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Интерен Оглас број 1/2022

СПИСОК НА УРЕДНИ И НЕУРЕДНИ КАНДИДАТИ

                                                          

I. Работно место - Самостоен судски референт -  водител на уписник                                       -- Категорија Г, ниво Г1, шифра: СУД0101Г01001.

 

I

 

Ред

Бр.

 

Име и Презиме

на уредните

 кандидатите

 

Освоените бодови од административната селекција бодови

1.

Уриме Бајрами

4,35

2.

Шпреса Османи

4,35


                                                              

 

Прилог 2

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Интерен  оглас број 1/2022

РАНГ - ЛИСТА

на кандидатите кои продолжуват во интервју:

 

I. Работно место - Самостоен судски референт -  водител на уписник                                       -- Категорија Г, ниво Г1, шифра: СУД0101Г01001.

 

Ред

Бр.

 

Име и Презиме на кандидатите

1.

Уриме Бајрами

2.

Шпреса Османи

 

 

 

 

                                                     

 

 

            Прилог 1

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Интерен Оглас број 1/2022

СПИСОК НА УРЕДНИ И НЕУРЕДНИ КАНДИДАТИ

                                                          

I. Работно место - Самостоен судски референт -  кординатор на дактило биро-- Категорија Г, ниво Г1, шифра: СУД0101Г01001.

 

I

 

Ред

Бр.

 

Име и Презиме

на уредните

 кандидатите

 

Освоените бодови од административната селекција бодови

1.

Викторија Делеска

4,35


                                                             

Прилог 2

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Интерен  оглас број 1/2022

РАНГ - ЛИСТА

на кандидатите кои продолжуват во интервју:

 

I. Работно место - Самостоен судски референт -  кординатор на дактило биро-- Категорија Г, ниво Г1, шифра: СУД0101Г01001.

 

Ред

Бр.

 

Име и Презиме на кандидатите

1.

Викторија Делеска

 

 

 

                                                     

 

 

 

 

Прилог 3

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Интерен оглас број 1/2022

ИНФОРМАЦИЈА

За денот и часот на одржувањето на втората фаза на селекцијата

 

Втората фаза на селекцијата - Интервјуто ќе се одржи на ден 28.11.2022 година (понеделник) во 13:30 часот, во просториите на Апелациониот суд Гостивар.

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

                                             

                                                                     

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_