Резултати од испитот и информација за денот и часот на интервјуто за јавен оглас 1/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од испитот и информација за денот и часот на интервјуто за јавен оглас 1/2022

Новости  |  17.5.2022

Прилог 1

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 1/2022

Листа на кандидати кои го полагале испитот:

 

I. За работно место - Судски соработник - Категорија В, ниво В3, со шифра СУД0101В03001

Ред

Бр.

Шифра на кандидатите

Освоените бодови од испитот

1.

АСГ301

37,5

2.

АСГ302

40

 

 

 

 

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

Прилог 2

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 1/2022

РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои продолжуваат на интервју:

 

I. За работно место - Судски соработник - Категорија В, ниво В3, со шифра

Ред

Бр.

Шифра на кандидатите

Освоени бодови од административната селекција

Освоени бодови од испитот

Вкупно освоени бодови

1.

АСГ301

22,22

37,5

59,72

2.

АСГ302

18,21

40

58,21

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

                                               

 

 

 

                    

Прилог 3

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 1/2022

ИНФОРМАЦИЈА

За денот и часот на одржувањето на интервјуто:

 

Интервјуто ќе се одржи на ден 17.05.2022 година (вторник) во 14:00 часот, во просториите на Апелациониот суд Гостивар.

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

 

 

 

                                               

                                               

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_