Соопштение за јавен оглас 5/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за јавен оглас 5/2020

Новости  |  11.1.2021

 

СУ.бр.04-32-1/20                                                                                                                               

08.01.2021 година                                                                                                                                 

ГОСТИВАР

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Апелационен суд Гостивар, а во врска со започната постапка за вработување по јавен оглас бр. 5/2020  објавен на ден 24.12.2020 година, во дневните весници Лајм, Нова Македонија, веб страна на Апелациониот суд Гостивар и Агенција за посредување при вработување на РСМ подрачна единица Гостивар, за прием на Припадник на судска полиција - 2 (две) извршители.

Ве известуваме дека започнатата постапка за вработување на погоре наведениот  јавeн оглас се ставa во мирување, постапката  ќе продолжи по добивањето на Известување за одобрување на обнова на согласноста за обезбедени финансиски средства за 2021 година, а за што кандидатите дополнително ќе бидат известени.

 

 

                                                                             Апелационен суд Гостивар

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_