Резултати од административна селекција и информација за полагање на испитот за Јавен оглас 1/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од административна селекција и информација за полагање на испитот за Јавен оглас 1/2022

Новости  |  03.5.2022

Прилог 1

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 1/2022

ЛИСТА НА УРЕДНИ И НЕУРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

I. За работно место - Судски соработник - Категорија В, ниво В3, со шифра СУД0101В03001

I

 

Ред

Бр.

Шифра на уредни кандидати

Образование

Работно искуство

 

Познавање на работа со компјутерски програми за канцелариски работи програми

Вкупно освоени бодови

1.

АСГ301

14,97

2,25

5

22,22

2.

АСГ302

11,21

2

5

18,21

                                                                 

                                                                    КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ 

 

Прилог 2

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 1/2022

РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои ја поминале административната селекција со број на освоени бодови:

 

I. За работно место - Судски соработник - Категорија В, ниво В3, со шифра СУД0101В03001

Ред

Бр.

Шифра на кандидатите

Освоени бодови од административната селекција

1.

АСГ301

22,22

2.

АСГ302

18,21

 

 

 

                                                                  

                                                                   КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

                                               

 

Прилог 4

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 1/2022

ИНФОРМАЦИЈА

За денот и часот на одржувањето на втората фаза на селекцијата

 

Втората фаза на селекцијата - полагањето на испитот - стручен дел за судски службеник ќе се одржи на ден 17.05.2022 година (вторник) во 10:00 часот, во просториите на Апелациониот суд Гостивар.

Полагањето на испитот - стучен дел е со максимално времетраење од 60 минути.

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_