Резултати од административна селекција за оглас 2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од административна селекција за оглас 2/2020

Новости  |  27.10.2020

Прилог 1

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 2/2020

ЛИСТА НА УРЕДНИ И НЕУРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

I. За работно место - Помлад судски соработник - Категорија В, ниво В4, со шифра СУД0101В04001

I

 

Ред

Бр.

 

Шифра на уредни кандидати

Образование

Работно искуство

 

Познавање на работа со компјутерски програми за канцелариски работи програми

Вкупно освоени бодови

1.

4001

10.1

5

5

20.1

                                                                          

            II

 Ред

Бр.

Шифра на

неуредни

кандидати

 

Причина за неуредност

 

 

 

1.

 

 

4002

 

-Кандидатот не доставил потврда дека со правосилна судска одлука не му е изречена казна забрана за вршење на професија, дејност или должлост, туку доставил уверение дека нема обвинителен акт кој влегол во правна сила ниту пак е донесена неправосилна осудителна пресуда.

 

 

 

                                               

Прилог 2

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 2/2020

РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои ја поминале административната селекција со број на освоени бодови:

 

I. За работно место - Помлад судски соработник - Категорија В, ниво В4, со шифра СУД0101В04001

Ред

Бр.

Шифра на кандидатите

Освоени бодови од административната селекција

1.

4001

20,1

 

 

 

 

 

 

Прилог 3

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 2/2020

ЛИСТА

Со шифри на кандидатите за кои постапката на селекција завршила:

 

I. За работно место - Помлад судски соработник Категорија - В, ниво В4, со шифра СУД0101В04001

Ред

Бр.

Шифра на кандидатите

1.

4002

 

 

 

 

 

 

 

Прилог 4

АПЕЛАЦИОНЕН СУД ГОСТИВАР

Јавен оглас број 2/2020

ИНФОРМАЦИЈА

За денот и часот на одржувањето на втората фаза на селекцијата

 

Втората фаза на селекцијата - полагањето на испитот - стручен дел за судски службеник ќе се одржи на ден 09.11.2020 година во 09,00 часот, во просториите на Апелациониот суд Гостивар.

Полагањето на испитот - стучен дел е со максимално времетраење од 60 минути.

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_