Известување за јавен оглас 2/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за јавен оглас 2/2021

Новости  |  31.12.2021

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Комисијата за селекција за вработување на Апелационен суд Гостивар,  во врска со започната постапка за вработување по јавен оглас бр. 2/2021  објавен на ден 15.12.2020 година, во дневните весници „Нова Македонија,  „Коха и веб страна на Апелациониот суд Гостивар, за прием на Судски соработник - 2 (два) извршители и Помлад референт  - извршител за административно технички работи - 1 (еден) извршител, Ве известува дека започнатата постапка за вработување на погоренаведениот  јавeн оглас се ставa во мирување и истата ќе продолжи по добивање на Известување за одобрување на обнова на согласноста за обезбедени финансиски средства за 2022 година, за кое нешто кандидатите дополнително ќе бидат известени.

 

 

                                                               Комисијата за селекција за вработување

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_