Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за работата на судот за месец АВГУСТ 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на судот за месец ЈУЛИ 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на судот за месец Јуни 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на судот за месец Мај 2023 година
Месечен
2023
Конечен извештај за извршена ревизија на финансиски извештаи и ревизија на усогласеност за 2020 година - Сметка на основен буџет (603)
Годишен
2021
Месечен извештај за работата на судот за месец Април 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на судот за месец Март 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај за работата на судот за месец Февруари 2023 година
Месечен
2023
Биланс на приходите и расходите – сопствени приходи
Годишен
2022
Биланс на состојба – сопствени приходи
Годишен
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести