Основни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судот

Апелационен суд Скопје

Булевар „Крсте Мисирков“ бр.1
Емаил:  contact@asskopje.mk

Контакт телефони

Телефонска централа

02 3292 400

Кабинет на Претседателот на судот - телефон

02/3292 557

Кабинет на Претседателот на судот - факс

02/3137 072

Лице овластено за заштитено внатрешно пријавување - судија Тања Милева

02/3292 585 e-mail: tanja.mileva@asskopje.mk
Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести