Исправка на Јавен оглас бр.4/2020 за вработување на 2 (две) лица на неопределено време [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Исправка на Јавен оглас бр.4/2020 за вработување на 2 (две) лица на неопределено време

Соопштенија за јавност  |  30.12.2020

Апелациониот суд Скопје врши исправка на Јавен оглас бр.4/2020 за вработување на 2 (две) лица на неопределено време, објавен во дневните весници „Слободен печат“ и „Коха“ на ден 25.12.2020 година.

 

Исправката се однесува на делот:

2. Хигиеничар – 2 (два) работника“, а треба да гласи „2. Хигиеничар – 1 (еден) работник.

 

Во останатиот дел огласот не се менува.

Исправката на огласот има правно дејство од денот на објавувањето  на огласот.

            Апелационен суд Скопје

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_