Оглас бр.1/2018 за давање на закуп на недвижна ствар - деловна просторија за вршење на банкарска дејност [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Оглас бр.1/2018 за давање на закуп на недвижна ствар - деловна просторија за вршење на банкарска дејност

Соопштенија за јавност  |  13.11.2018

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ
Су-03-240/18-7
13.11.2018 година
Скопје

Врз основа на Законот за користење и располагање со стварите во државна сопственост и со стварите во општинска сопственост („Сл. весник на РМ” бр. 78/15, 106/15, 153/15, 190/16 и 21/08), Законот за процена („Сл. весник на РМ” бр. 115/10, 158/11, 185/11, 64/12, 188/14, 104/15, 153/15, 192/15 и 30/16) и Одлуката за давање во закуп на недвижна ставр – деловна просторија бр.44-8270/1 од 25.09.2018 година донесена од Владата на Република Македонија(„Сл. весник на РМ” бр.181/18),

 

Апелациониот суд Скопје
бул.Крсте Мисирков бр.1, 1000 Скопје, Република Македонија објавува

ОГЛАС број 1/2018

за давање во закуп на недвижна ствар - деловна просторија, КП.бр.8887/1 
 КО Центар 1 за вршење на банкарска дејност 
 (прва објава)

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_