СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Соопштенија за јавност  |  03.6.2020

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД СКОПЈЕ, ве известува дека од 01.06.2020 година продолжува со одржување на закажаните јавни седници и расправи, согласно Одлуката за постапување на судовите во Република Северна Македонија во услови на зголемена опасност од вирусот КОВИД – 19, донесена од страна на Судски Совет на Република Северна Македонија.

Странките и другите учесници во постапката се должни да ги превземат сите мерки на претпазливост и заштита, согласно мерките и препораките на Владата на Република Северна Македонија и надлежните здравствени органи, во спротивно на истите нема да им се дозволи влез во судската зграда.

Одлука за постапување на судовите во РСМ во услови на зголемена опасност од вирусот Ковид-19

 

                                                                                                   

                                                                                                                         Апелационен суд Скопје

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_