Соопштение за јавен оглас 1/21 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за јавен оглас 1/21

Соопштенија за јавност  |  26.4.2021
Конечна ранг листа

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 1/2021

 

Листа на кандидати со кои е спроведено интервју, која ги содржи шифрата и освоените бодови од интервјуто за секој кандидат:

  1. Категорија  Б - ниво Б-4 – Раководител на одделение за материјално-финансиско работење

Шифра

Освоени бодови од интервјуто

Шифра asskopje19

17,66

Шифра asskopje20

19,33

      2.Категорија  В - ниво В-1 – Судски советник

Шифра

Освоени бодови од интервјуто

Шифра asskopje24

19

Шифра asskopje25

20

Шифра asskopje26

17,33

  1. Категоријата Г ниво Г-2 – Виш судски референт-извршител во писарница

Шифра

Освоени бодови од интервјуто

Шифра asskopje01

17,66

Шифра asskopje03

16,33

Шифра asskopje06

13

Шифра asskopje10

13,33

  1. Категоријата Г ниво Г-2 – Виш судски референт-техничар информатичар

Шифра

Освоени бодови од интервјуто

Шифра asskopje05

14,33

Шифра asskopje15

20

  1. Категоријата Г ниво Г-2 – Виш судски референт-економ

Шифра

Освоени бодови од интервјуто

Шифра asskopje05

15,33

Шифра asskopje10

17,33

Шифра asskopje12

15,66

  1. Категоријата Г ниво Г-2 – Виш судски референт- архивар

Шифра

Освоени бодови од интервјуто

Шифра asskopje10

13,66

 

 

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 1/2021

 

Конечна ранг – листа на кандидати со нивните шифри и вкупен број на освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто: 

 

Шифра

вкупен број на освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто

  1. Категорија  Б - ниво Б-4 – Раководител на одделение за материјално-финансиско работење

Шифра asskopje20

78,24

Шифра asskopje19

76,9

2.Категорија  В - ниво В-1 – Судски советник

Шифра asskopje25

83,723

Шифра asskopje24

79,312

Шифра asskopje26

77,712

3.Категоријата Г ниво Г-2 – Виш судски референт-извршител во писарница

Шифра asskopje01

87,59

Шифра asskopje03

86,03

Шифра asskopje10

76,68

Шифра asskopje06

66,46

4. Категоријата Г ниво Г-2 – Виш судски референт-техничар информатичар

Шифра asskopje15

71,8

Шифра asskopje05

69,97

5. Категоријата Г ниво Г-2 – Виш судски референт-економ

Шифра asskopje10

76,93

Шифра asskopje12

72,46

Шифра asskopje05

70,47

  1. Категоријата Г ниво Г-2 – Виш судски референт- архивар

Шифра asskopje10

76,26

Комисија за селекција за вработување

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_