Јавен оглас бр.4/2020 за вработување на 2 (две) лица на неопределено време [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Јавен оглас бр.4/2020 за вработување на 2 (две) лица на неопределено време

Соопштенија за јавност  |  25.12.2020

Врз основа на член 3 став 2 од Законот за судска служба (Сл.в. на РМ бр.43/14, 33/15, 98/15, 6/16, 198/18 и 248/18) и член 23 од Законот за работните односи (Сл.в. на РМ бр.167/15), како и член 54, односно член 57 од Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Апелационен суд Скопје и известувањето од Министерството за финансии бр.18-8186/2 од 16.12.2020 година

 

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД СКОПЈЕ
објавува
ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ
4/2020
за вработување на 2 (две) лица на неопределено време

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_