Јавен оглас бр.5/2021 за вработување на 1 (едно) лице на работно место припадник на судска полиција [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Јавен оглас бр.5/2021 за вработување на 1 (едно) лице на работно место припадник на судска полиција

Соопштенија за јавност  |  25.11.2021

Врз основа на чл.2, чл.3 ст.3, чл.119 и чл.120 ст.1 и 3 од Законот за судска служба (Сл.в. на РМ бр.43/14, 33/15, 98/15, 6/16, 198/18 и 248/18), како и чл. 51 од Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Апелационен суд Скопје и известувањето од Министерството за финансии бр.18-8186/2 од 16.12.2020 година и бр.18-441/2 од 27.01.2021 година

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД СКОПЈЕ

објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 5/2021

за вработување на 1 (едно) лице на работно место припадник на судска полиција на неопределено време

Јавен оглас бр. 5/2021

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_