СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Соопштенија за јавност  |  07.2.2020

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ
07.02.2020 година
Скопје

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

     Апелациониот суд Скопје постапувајќи по кривичниот предмет познат во јавноста под името „Империја“ ги донесе следните одлуки:

       Решение КСЖ-722/19 со кое жалбата на осомничениот Ј.К од С. изјавена преку неговиот бранител ја одби како неоснована, а првостепеното решение, со кое е одбиен предлогот на осомничениот за замена на мерката претпазливост со гаранција, го потврди;

       Решение КСЖ-774/19 со кое жалбата на осомничениот Н.Ј. од С. изјавена преку неговиот бранител ја одби како неоснована, а првостепеното решение, со кое е одбиен предлогот на осомничениот за замена на мерката претпазливост со гаранција, го потврди.

      Вака донесените одлуки ќе бидат објавени во целост на WEB страната на судот во рокот определен со Законот за управување со движење на предметите во судовите.

 

Апелационен суд Скопје

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_