Јавен оглас бр.2/2021 за вработување на 1 (еден) судски службеник [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Јавен оглас бр.2/2021 за вработување на 1 (еден) судски службеник

Соопштенија за јавност  |  24.11.2021

Врз основа на член 20 и 25 од Законот за судска служба (Сл.в. на РМ бр.43/14, 33/15, 98/15, 6/16, 198/18 и 248/18), Правилникот за формата и содржината на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на докази и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работни места, како и други прашања во врска со постапката за вработување на судски службеници (Сл.в. на РМ бр.236/18 од 24.12.2018) и известувањето од Министерот за финансии бр. 18-8186/2 од 16.12.2020 година и бр.18-441/2 од 27.01.2021 година

 

АПЕЛАЦИОНИОТ СУД СКОПЈЕ

објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 2/2021

за вработување на 1 (еден) судски службеник на неопределено време

 

Јавен оглас бр. 2/2021

Пријава за вработување на судски службеник преку јавен оглас

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_