СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС БР. 6/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС БР. 6/2021

Новости  |  02.3.2022
Конечна ранг листа

 

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 6/2021

 

Листа на кандидати со кои е спроведено интервју, која ги содржи шифрата и освоените бодови од интервјуто за секој кандидат:

Kатегоријата В ниво В-4 – Помлад судски соработник

Шифра

Освоени бодови од интервјуто

Шифра asskopje02

20

Шифра asskopje05

15,66

Шифра asskopje06

19,66

 

 

Конечна ранг –листа на кандидати со нивните шифри и вкупен број на освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто. 

 

Шифра

вкупен број на освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто

Kатегоријата В ниво В-4 – Помлад судски соработник

Шифра asskopje02

83,412

Шифра asskopje05

73,40

Шифра asskopje06

74,9552

 

Комисија за селекција за вработување

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_