СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Соопштенија за јавност  |  15.5.2023

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

                 Апелациониот суд Скопје, согласно член 19 став 2 од Законот за судовите и член 24 од Судскиот деловник, во период од 06.03.2023 година до 12.05.2023 година, изврши работни посети на основните судови од своето апелационо подрачје - и тоа на Основен граѓански суд Скопје,  Основен кривичен суд Скопје, Основен суд Велес, Основен суд Кавадарци, Основен суд Неготино, Основен суд Гевгелија, Основен суд Куманово, Основен суд Крива Паланка и Основен суд Кратово.

Работните посети се извршени согласно Методологијата за вршење посети на основните  судови од подрачјето на Апелациониот суд Скопје.

 

 

                                                                                           Апелационен суд Скопје

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_