Оглас [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Оглас

Известувања  |  15.3.2021

Врз основа на Закон за користење и располагање со стварите во државна сопственост и со стварите во општинска сопственост („Службен весник на Република Македонија бр.78/15, 106/15, 153/15, 190/16 и 21/18 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр.101/19 и 275/19) и Одлуката за давање во закуп на недвижна ставр – деловна просторија бр.40-1487/1 од 02.03.2021 година донесена од Владата на Република Северна Македонијаа објавена во („Сл. весник на РСМ” бр.53/21 од 05.03.2021 година) објавува ОГЛАС број 1/2021 за давање во закуп на недвижна ствар - деловна просторија, КП.бр.8887/1 -КО Центар 1 за вршење на банкарска дејност.


 


 

Апелациониот суд Скопје
бул.Крсте Мисирков бр.1, 1000 Скопје, Република Македонија објавува

ОГЛАС број 1/2021

за давање во закуп на недвижна ствар - деловна просторија, КП.бр.8887/1 
 КО Центар 1 за вршење на банкарска дејност 
 (прва објава)

-интегрален текст на оглас

-пријава

-изјава

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_