РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИЦИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 3/2018 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ЗА СУДСКИ СЛУЖБЕНИЦИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 3/2018

Новости  |  23.5.2019

Прилог 1

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 3/2018


Листа на кандидати кои го полагале испитот:


За работно место од точката 1 (виш судски соработник):

       -Шифра: 1003. Освоени бодови од испитот 25.

       -Шифра: 1004. Освоени бодови од испитот 25.


За работно место од точката 2 (виш судски соработник - водител на стручна литература):

       -Шифра: 1002. Освоени бодови од испитот 24,25.

       -Шифра: 1008. Освоени бодови испитот 25.

       -Шифра: 1010. Освоени бодови од испитот 24,25.

       -Шифра: 1012. Освоени бодови од испитот 23,25.


За работно место од точката 4 (самостоен судски референт - водител на уписник):

       -Шифра: 1016. Освоени бодови од испитот 17,5.

 

За работно место од точката 5 (судски референт – дактилограф):

       -Шифра: 1021. Освоени бодови од испитот 23,5.

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ


 

Прилог 2

 

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 3/2018

РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои продолжуваат на интервју:


 

За работно место од точката 1 (виш судски соработник):

       -Шифра: 1003. Вкупно освоени бодови од административната селекција и испитот 55,42.

       -Шифра: 1004. Вкупно освоени бодови од административната селекција и испитот 45,48.

 

За работно место од точката 2 (виш судски соработник - водител на стручна литература):

        -Шифра: 1002. Вкупно освоени бодови од административната селекција и испитот 48,06.

       -Шифра: 1012. Вкупно освоени бодови од административната селекција и испитот 45,95.

       -Шифра: 1008. Вкупно освоени бодови од административната селекција и испитот 45,83.

        -Шифра: 1010. Вкупно освоени бодови од административната селекција и испитот 42,17.

 

За работно место од точката 4 (самостоен судски референт - водител на уписник):

         -Шифра: 1016. Вкупно освоени бодови од административната селекција и испитот 40,66.

 

За работно место од точката 5 (судски референт – дактилограф):

         -Шифра: 1021. Вкупно освоени бодови од административната селекција и испитот 45,68.


 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

 

Прилог 3


АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 3/2018


Интервјуто ќе се одржи на ден 20.05.2019 година во 12 часот.


 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_