КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 3/2018 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 3/2018

Новости  |  23.5.2019

Прилог 3

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 3/2018

КОНЕЧНА РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите:

 

За работно место од точката 1 (виш судски соработник):

        -Шифра: 1003. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 75,42.

        -Шифра: 1004. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 63,48.


За работно место од точката 2 (виш судски соработник - водител на стручна литература):

         -Шифра: 1008. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 65,83.

         -Шифра: 1010. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 62,17.

         -Шифра: 1012. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 57,95.

          -Шифра: 1002. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 56,06.


За работно место од точката 4 (самостоен судски референт - водител на уписник):

          -Шифра: 1016. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 60,66.

 

За работно место од точката 5 (судски референт – дактилограф):

          -Шифра: 1021. Вкупно освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 65,68.

 

КОМИСИЈА ЗА СЕЛЕКЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_