Корисни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни информации

 

Јавен оглас бр.2/2020

Извештај од административна селекција за избор на благајник и материјален книговодител со Оглас бр.2/20 т.1

Резултати од испитот (стручен дел и странски јазик) - благајник и материјален книговодител

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју - благајник и материјален книговодител

Листа на кандидати кои не продолжуваат на интервју и време на одржување на интервјуто - благајник и материјален книговодител

Конечна ранг листа на кандидати - благајник и материјален книговодител

 

Извештај од административна селекција за избор на водител на писарница со Оглас бр.2/20 т.2

Решение за исправка на извештајот од административна селекција за избор на водител на писарница со Оглас бр.2/20 т.2

Резултати од испитот (стручен дел и странски јазик) - водител на писарница

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју - водител на писарница

Листа на кандидати кои не продолжуваат на интервју и време на одржување на интервјуто - водител на писарница

Конечна ранг листа на кандидати - водител на писарница

 

Јавен оглас бр.3/2020

Извештај од административна селекција за избор на судски соработник со Оглас бр.3/20 т.1

Резултати од испитот (стручен дел и странски јазик) - судски соработник

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју - судски соработник

Листа на кандидати кои не продолжуваат на интервју и време на одржување на интервјуто - судски соработник

Конечна ранг листа на кандидати - судски соработник

 

Извештај од административна селекција за избор на доставувач со Оглас бр.3/20 т.2

Резултати од испитот (стручен дел и странски јазик) - доставувач

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју - доставувач

Листа на кандидати кои не продолжуваат на интервју и време на одржување на интервјуто - доставувач

Конечна ранг листа на кандидати - доставувач

 

Јавен оглас бр.4/2020

Одлука за избор на хаусмајстор со Оглас бр.4/20

 

 

Пријава за вработување на судски службеник

Прашања за вработување на судски службеници

Ранг листа на високообразовни институции во РСМ

Ранг листа на високообразовни институции надвор од РСМ

 

Интерен оглас за кариерно унапредување на судски службеници бр.1/2020

Пријава за кариерно унапредување на судски службеник со интерен оглас

Одлука за избор на раководител на одделение за информатика со Интерен оглас бр.1/20

Одлука за избор на судски советници со Интерен оглас бр.1/20

 

Меморандум за формирање на Координативно тело за следење на конзистентноста и подобрување на легислативата

 

Програма за волонтирање во АС Штип

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести