Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Август
  24

  Предмет: КЖ-203/22

  Судија Тони Делев, Судница Судница 1
  24.08.2022, во 10:00
 • Август
  25

  Предмет: КЖ-298/22

  Судија Тони Делев, Судница Судница 1
  25.08.2022, во 10:00
 • Август
  25

  Предмет: ПРКЖ-245/22

  Судија Данка Ристова, Судница Судница 1
  25.08.2022, во 11:30
 • Септември
  6

  Предмет: КЖ-231/22

  Судија Мирјанка Гоцевска Стефановска, Судница Судница 1
  06.09.2022, во 10:00
 • Септември
  7

  Предмет: КЖ-151/22

  Судија Славчо Тасев, Судница Судница 1
  07.09.2022, во 10:00
 • Септември
  15

  Предмет: КЖ-263/22

  Судија Данка Ристова, Судница Судница 1
  15.09.2022, во 10:00
 • Септември
  20

  Предмет: КЖ-207/22

  Судија Весна Димитриевска Накова, Судница Судница 1
  20.09.2022, во 10:00
 • Септември
  20

  Предмет: КЖ-260/22

  Судија Славчо Тасев, Судница Судница 1
  20.09.2022, во 11:30
 • Септември
  22

  Предмет: КЖ-385/21

  Судија Тони Делев, Судница Судница 1
  22.09.2022, во 10:00
 • Септември
  28

  Предмет: КЖ-199/22

  Судија Славчо Тасев, Судница Судница 1
  28.09.2022, во 10:00
 • Септември
  29

  Предмет: КЖ-235/22

  Судија Данка Ристова, Судница Судница 1
  29.09.2022, во 10:00
 • Октомври
  18

  Предмет: КЖ-109/22

  Судија Данка Ристова, Судница Судница 1
  18.10.2022, во 10:00