Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Септември
  29

  Предмет: КЖ-260/21

  Судија Мирјанка Гоцевска Стефановска, Судница Судница 1
  29.09.2021, во 10:00
 • Октомври
  13

  Предмет: КЖ-275/21

  Судија Мирјанка Гоцевска Стефановска, Судница Судница 1
  13.10.2021, во 10:00
 • Октомври
  14

  Предмет: КЖ-225/21

  Судија Весна Димитриевска Накова, Судница Судница 1
  14.10.2021, во 10:00
 • Октомври
  15

  Предмет: РОЖ-259/21

  Судија Светлана Јованова, Судница Судница 1
  15.10.2021, во 10:00
 • Октомври
  19

  Предмет: РОЖ-424/21

  Судија Софија Манева, Судница Судница 1
  19.10.2021, во 10:00
 • Октомври
  20

  Предмет: КЖ-220/21

  Судија Мирјанка Гоцевска Стефановска, Судница Судница 1
  20.10.2021, во 10:00
 • Октомври
  27

  Предмет: КЖ-273/21

  Судија Мирјанка Гоцевска Стефановска, Судница Судница 1
  27.10.2021, во 10:00