Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Септември
  22

  Предмет: ГЖ-409/20

  Судија Кирче Донев, Судница Судница 1
  22.09.2020, во 09:30
 • Септември
  23

  Предмет: КЖ-165/20

  Судија Данка Ристова, Судница Судница 1
  23.09.2020, во 09:00
 • Септември
  23

  Предмет: КЖ-98/20

  Судија Весна Димитриевска Накова, Судница Судница 1
  23.09.2020, во 10:00
 • Септември
  30

  Предмет: КЖ-190/20

  Судија Весна Димитриевска Накова, Судница Судница 1
  30.09.2020, во 09:30
 • Октомври
  7

  Предмет: КЖ-196/20

  Судија Данка Ристова, Судница Судница 1
  07.10.2020, во 10:00
 • Октомври
  14

  Предмет: КЖ-207/20

  Судија Славчо Тасев, Судница Судница 1
  14.10.2020, во 10:00
 • Октомври
  21

  Предмет: КЖ-193/20

  Судија Данка Ристова, Судница Судница 1
  21.10.2020, во 10:00
 • Октомври
  28

  Предмет: КЖ-207/20

  Судија Славчо Тасев, Судница Судница 1
  28.10.2020, во 10:00