Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Септември
  2

  Предмет: КЖ-79/20

  Судија Данка Ристова, Судница Судница 1
  02.09.2020, во 10:00
 • Септември
  9

  Предмет: КЖ-145/20

  Судија Данка Ристова, Судница Судница 1
  09.09.2020, во 10:00
 • Септември
  14

  Предмет: КЖ-174/20

  Судија Данка Ристова, Судница Судница 1
  14.09.2020, во 10:00
 • Септември
  23

  Предмет: КЖ-98/20

  Судија Весна Димитриевска Накова, Судница Судница 1
  23.09.2020, во 10:00