Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut

Gjykatat e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kërkoni aktgjykime/aktvendime

  Gjykata
  Numri i lëndës
  Data
  _

  Të gjitha lajmet

  • SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 2/2020

   Risi  | 27 Tet 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   [më shumë]
  • Kumtesë për seancën e 351 të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me date 03.11.2020

   Njoftim për opinionin  | 27 Tet 2020 | Këshilli Gjyqësor i RMV
   [më shumë]
  • SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 1/2020

   Risi  | 27 Tet 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Në bazë të nenit 3 paragrafit 2 të Ligjit për shërbimin gjyqësor (Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë nr.43/14) nenit 23 të Ligjit për marrëdhënie pune (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr.167/15), Rregullores për organizim të brendshëm dhe sistematizim të vendeve të punës në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë dhe pëlqimit nga Ministria e financave nr. 18 – 5474/2 e datës 30.09.2020 [më shumë]

  Të gjitha lajmet