Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm Gjitha

Vit
Kategori

 • Risi  | 17 Sht 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për Seancën e zgjeruar të përgjithshme, të mbajtur, të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 17.09.2021 (e premte), mbajti Seancë të zgjeruar, të përgjithshme, elektronike përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe u miratua: [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 16 Sht 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për Seancën e përgjithshme, të mbajtur të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 14.09.2021 (e martë), mbajti Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe u pranua: [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 7 Sht 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme, të zgjeruar, të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme, të zgjeruar, elektronike përmes platformës ZOOM, më 17.09.2021 (e premte), me fillim në ora 11,00, me propozim: [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 6 Sht 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kryetarja e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, në vizitë të Gjykatës supreme të kasacionit në Republikën e Turqisë

  Një delegacion i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga Kryetarja e Gjykatës Besa Ademi, në përbërje të gjyqtares Mr. Snezhana Bajllozova – kryetare e Sektorit të praktikës gjyqësore dhe Mr. Lidija Tanevska Jadrovska – shefe e kabinetit, në periudhën nga 1 deri më 4 shtator 2021, me ftesë të kryetarit të Gjykatës supreme të kasacionit të Turqisë, Mehmed Akarça, morri pjesë në hapjen solemne të Vitit gjyqësor 2021 – 2022 dhe në hapjen e objektit të ri të Gjykatës supreme të kasacionit të Republikës së Turqisë. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 3 Sht 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme të Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM më datë 14.09.2021 (e martë), me fillim në ora 13,00, me propozim: [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 13 Gsh 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për seancën publike, të mbajtur për lëndën Vkzh1.nr.30/2021

  Njoftim për seancën publike, të mbajtur për lëndën Vkzh1.nr.30/2021 [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 29 Kor 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Takim i Kryetares së Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, me drejtorin e Agjencisë së zbatimit të gjuhës

  Kryetarja e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Besa Ademi, gjatë ditës së sotme, realizoi takim koordinues me drejtorin e Agjencisë së zbatimit të gjuhës (AZGJ) Ylber Sela. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 22 Kor 2021 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Takim i Kryetares Pavlina Crvenkovska me Ambasadorin e Ambasadës Hollandeze Dirk Jan Kop

  [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 19 Kor 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim nga Seanca e gjyqtarëve, e mbajtur në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 15.07.2021 (e enjte), në ora 12,00, mbajti Seancë elektronike të gjyqtarëve përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe u pranua: [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 14 Kor 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për Seancën e mbajtur, të Sektorit të veprave civile

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 14.07.2021 (e mërkurë), mbajti seancë elektronike të Sektorit të veprave civile përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe u pranua: [më shumë]
E parë<12345>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_