Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm Gjitha

Vit
Kategori

 • Njoftim për opinionin  | 16 Pri 2019 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  KUMTES

  Në Organizimin e Rrjeti Gjyqësor Evropian për Trajnim (EJTN) dhe në bashkëpunim me Akademinë e Gjykatësve dhe Prokurorëve Publikë "Pavel Shatevë" ... [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 1 Tet 2018 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë informonë se seanca e 285-të e mbajtur me 26.09.2018 viti dhe vazhdim më 27.09.2018 viti

  Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë informonë se seanca e 285-të e mbajtur me 26.09.2018 viti dhe vazhdim më 27.09.2018 viti miratoi Rënditje të re dhe vendosi si në vijim... [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 24 Jan 2018 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtes nga senacën e 26.09.2018 viti dhe vazhdim më 27.09.2018 viti

  Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë informonë se seanca e 285-të e mbajtur me 26.09.2018 viti dhe vazhdim më 27.09.2018 viti miratoi Rënditje të re dhe vendosi si në vijim ... [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 25 Tet 2017 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Kumtese nga seanca e 265 nga 24.10.2017

  Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë lajmëron se në seancen 265 e mbajtur me 24.102017 vendosi në vijim ... [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 17 Sht 2015 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  КUMTES

  Kryetari i Këshillit Gjyqësor i Republikës së Maqedoniosë informonë opinionin se qëndrimet... [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 17 Sht 2015 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Seanca e 286-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë më 04.10.2018

  Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë do të mbajë seancë më 04.10.2018 viti (e ejte) në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë me sa vijon ... [më shumë]
 • Njoftime  | 17 Sht 2015 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Seanca e 267 e Këshillit Gjyqësor të RM-së me 16.11.2017

  Senaca dotë mbahet më 16.11.2017 (e enjte) në fillim në ora 10,30 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë ... [më shumë]
 • Njoftime  | 17 Sht 2015 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Seanca e 266 e Këshillit Gjyqësor të RM-së nga 08.11.2017

  Seanca do të mbahet më 08.11.2017 (e markurë) në filim në ora 10,30 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë me këtë ... [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 17 Sht 2015 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  Lajmërim për përsëritjen e procedurës kundër Jordan Mitrinovskit

  Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë lejoi përsëritjen e procedurës kundër Jordan Mitrinovskit - gjykatës i Gjykatës së Apelit Shkup, pas aktgjykimit të Gjykatës Evropiane të të Drejtave të Njeriut, në të cilën u konstatuar një lëndim ... [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 17 Sht 2015 | Këshilli Gjyqësor i RMV

  LAJMËRIM

  Seanca e 267 të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë, e caktuar më datën 16.11.2017 ... [më shumë]

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_